Hårspa

En hårspabehandling består av att du får håret tvättat med speciellt utvalda produkter, en skön och avslappnande hårbottenmassage och du får njuta av en varm handduk lindad runt ditt hår. Därefter fönar och stylar vi håret lätt - allt för en underbar hårvård. 

Du kan även lägga till premiumbehandlingar som handmassage, ansiktsmassage osv.
Se meny nedan för premiumbehandlingar!

Priser hårspa

HÅRSPA

ca 45 min

500 kr

MICROMIST

ca 45 min

750 kr

Seaside Salon är väldigt stolta att som enda närliggande salong få arbeta med Micro Mist från Takara Belmont. Det är en mycket exklusiv behandling för håret som kan göras hur ofta kunden vill eftersom håret bara mår bättre o bättre av behandlingen.
 

Först får du en avkopplande hårbottenmassage i en av våra schamponeringar. Håret tvättas två gånger med Kerastase schampo noga utvalt för just ditt hår och hårbotten. Därefter appliceras en lyxig Kerastase-kur i håret som håller i sex schamponeringar. I Micro Misten öppnar en vattenimma på 50 grader hårets fjällskikt under ca 10 min. Då tränger kuren långt in i hårets struktur.

Efter att håret tagit del av kuren går Micro Misten in i nästa fas då temperaturen sjunker och får till följd att fjällskiktet stängs, du får ett friskt glansigt hår.